Afscheidsbrief dr. Smithuis per 1 maart 2024

 

Gouda 10-01-2024

 

Beste patiënten,

 

Met een dubbel gevoel schrijf ik deze brief om u te laten weten dat ik heb besloten om per  1 maart 2024 met pensioen te gaan en mijn werk als huisarts te beëindigen. Deze beslissing is niet licht genomen, maar na vele jaren dit heerlijke vak uit te hebben mogen oefenen, voel ik dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Het is voor mij een buitengewone eer geweest om deel uit te maken van uw levens en uw vertrouwde huisarts te zijn. Het delen van de gezondheidsvragen met u allen is een ervaring die ik voor altijd zal koesteren. Samen hebben we vreugdevolle momenten gedeeld, en we zijn door uitdagingen gegaan, maar altijd met het doel om uw gezondheid en (geestelijk) welzijn te bevorderen.

Ik wil mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor het vertrouwen dat u in mij hebt gesteld gedurende al die jaren. Uw samenwerking, openheid en loyaliteit hebben deze praktijk tot een bijzondere en warme plek gemaakt. De praktijk gaat gewoon door en ik weet zeker dat u er, ook na mijn vertrek, de zorg en aandacht zult blijven ontvangen, van dokter Diez, dokter van Spanje en onze trouwe assistentes, die u kent en verdient.

Ik heb altijd veel plezier gehad in de meeste onderdelen van mijn vak en weet zeker dat ik de contacten ga missen maar zal aan de andere kant ook, samen met mijn vrouw, veel plezier beleven aan mijn lege agenda en nieuwe uitdagingen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en het feit dat u mijn vak zo boeiend en leuk heeft gemaakt. Misschien zien we elkaar nog wel eens op de praktijk want bij ziekte en vakantie zal ik mogelijk invallen.

 

Vriendelijke groeten,

Smithuis, huisarts

Scroll naar boven