Uw huisarts online bereikbaar

Nieuwe website 01-01-2021

Binnenkort zullen we overgaan op een nieuwe website. De website, zoals u die nu kent, zal komen te vervallen en wij zijn bezig om een volledig vernieuwde website te maken die meer gericht is op het veiliger omgaan met uw gegevens. Het ‘online afspraak maken’ en ‘online medicatie herhalen’, zoals u die kent, zal anders gaan. Via MijnGezondheid.net kunt u via een veilige manier (met gebruik van DigiD) uw medicatie herhalen en direct in onze agenda een afspraak maken. Dit systeem zal u door middel van een email bericht een bevestiging en een herinnering van de afspraak die u heeft gemaakt sturen.
Het is wel de bedoeling dat u zich eerst aanmeldt bij MijnGezondheid.net om gebruik te kunnen maken van onze diensten (online afspraak maken en medicatie herhalen). Tevens is het sinds 1 juli 2020 mogelijk om deels uw medische gegevens in te zien via Mijngezondheid.net.
U kunt meer informatie over MijnGezondheid.net vinden via onze nieuwsberichten.
Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een telefoonapplicatie “MedGemak”. Hiermee kunt u een afspraak maken,  medicatie herhalen en uw gegevens inzien via uw mobiele apparaat.