Doktersassistentes binnen de praktijk

Beste heer/mevrouw,

Helaas moet ik u erop attenderen dat we binnenkort onrustige tijden gaan beleven met betrekking tot de doktersassistente.

Net zoals heel Nederland kampt met tekorten aan personeel, kampen tevens vele huisartsenpraktijken met dit probleem. Onze praktijk is hier helaas ook de dupe van. 

Al maanden hebben we een vacature voor een doktersassistente uitstaan, maar het is ons niet gelukt om deze in te vullen. Tot op heden hebben we het kunnen redden, maar de komende maanden gaat dit niet meer lukken. Dit betekent dat we genoodzaakt zijn om voor de komende maanden ZZP-ers als doktersassistentes in te zetten in de praktijk. U zult hierdoor de komende tijd verschillende doktersassistentes aan de telefoon spreken en in de praktijk zien. Deze doktersassistenten werken mogelijk anders dan u van onze vaste doktersassistenten gewend bent. Mocht u hier hinder van ondervinden, aarzelt u dan niet dit aan ons te melden.

Het allerbelangrijkste is dat de tijdelijke assistentes ons zullen helpen de praktijk draaiende te houden en de zorg te kunnen blijven bieden die u nodig heeft. 

Wij begrijpen dat het bekende anders wordt. 

Graag vragen wij uw geduld en begrip hiervoor.

 

met vriendelijke groet,

Uw huisarts

Scroll naar boven