Nieuw herhaalmedicatie en website afspraken

Nieuwe website

De huidige website bestaat alweer 8 jaar en is nodig aan vervanging toe. Binnenkort gaan we starten met het bouwen van een nieuwe website die niet alleen qua vormgeving maar ook qua gebruikersgemak en veiligheid volledig naar 2020 wordt vertaald. De nieuwe website wordt gebruikersvriendelijk en zal directe verwijzingen hebben naar herhaalrecepten, online afspraken maken, informatiesites, zoals thuisarts.nl en veel andere zaken die U van onze oude website gewend was.
Veel van de veranderingen zullen optisch zijn , maar, omwille van de veiligheid, zal het maken van een online afspraak en het aanvragen van herhaalrecepten op een andere manier gebeuren. Met ingang van de nieuwe website zal uw oude inlog methode niet meer werkzaam zijn. Door aanmelding bij MijnGezondheid.net kan U onder beveiliging van uw DigiD niet alleen recepten aanvragen en afspraken maken, maar ook (een deel van) uw patiëntendossier en laboratoriumwaarden inzien. U hoeft hier niet mee te wachten tot onze nieuwe website “gelanceerd wordt”, deze toepassing hebben we al open gesteld en is nu al te gebruiken. U zal verbaasd zijn over het gemak waarmee dit is te regelen.

Hoe opent u een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net?
Ga naar de website www.mijngezondheid.net. Vervolgens klikt u op de grote knop inloggen op de hoofdpagina en logt u in. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van www.mijngezondheid.net inlogt, ondertekent u het contract met uw zorgverlener digitaal. Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw
gegevens met de praktijk goed, veilig en betrouwbaar is geregeld

Scroll naar boven